Çim Çoşturan 2 kg

Botanika  Çim Çoşturan 2 kg

Taksitli Fiyatı 9 x =
Sepete Ekle
Bu ürünün stokları tükendiğinde satışına devam edilmeyecektir.Bu üründe ücretsiz nakliye uygulanmaktadır.

Ürün Kodu:

  • (Yorum Yaz)
  • Kalite
  • Görünüş
  • Koçtaş Deneyimi
GÖNDER
Diğer Yorumlar
  1. YENİ ÇİM ALANI YAPILIRKEN : Çim yapımı için bellenmiş toprağa 1 metrekareye 20 gr hesabı ile çim çoşturan serpilir. Daha sonra tırmıkla tefsiye yapılır ve çim ekimine geçilir.
  2. FİDAN DİKİMİ ESNASINDA : Açılan fidan çukuru içerisine bir avuç (20-30 gr) serpilip toprağa karıştırılır ve sulama yapılır. Daha sonra dikim yapılır.
  3. MEVCUT ÇİM ALANLARDA: 

 

  • İlkbahar Dönemi ( Mart-Nisan ) : Bu dönemde bir kez olmak izere 1 metrekareye 20 gr (1.5 yemek kaşığı veya yaklaşık tek bir avuç ) çim alan üzerine eşit dağılacak şekilde serpilmek sureti ile uygulanır. Uygulama çim biçiminden 2 gün sonra, yaş olmayan çim üzerine akşam saatlerinde yapılmalı, daha sonra yağmurlama yöntemi ile bol su verilmelidir.

 

  • Yaz Dönemi ( Mayıs- Ağustos ) : Bu dönem çim alanların en fazla besin maddelerine ihtiyacı olduğu zaman dilimidir. Yaz döneminde çim alanlar en az bir kez gübrelenmelidir. Yeterince sulanabilen ve sık biçilen alanlarda 60 gün ara ile ikinci kez gübreleme yapılmalıdır. Uygulama miktarı ve şekli diğer dönemlerde olduğu gibidir.

 

  • Sonbahar Dönemi ( Ekim-Kasım ) : Çim alanların kış aylarına formda girmesi için bu aylarda (Toprak ısısı + 10 derecenin altına henüz düşmemiş ise) sezonun son gübrelemesi yapılır. Uygulama miktarı ve şekli diğer dönemlerde olduğu gibidir.