Peşin Fiyatına  7 Taksit

Grohe Mutfak Bataryaları

Filtreler
Özellikler
-
Fırsatlar
Fırsatlar

Estetik ve Dayanıklılığı Bir Araya Getiren Grohe Mutfak Bataryası Modelleri

Malzeme kalitesi ve kullanışlılığıyla ön plana çıkan Grohe mutfak bataryası farklı kullanım alanlarına özel dizayn edilir. Ev mutfağı, profesyonel pişirme alanları için ideal olan modeller uzayan hortumu sayesinde işlerinizi kolaylıkla tamamlamanıza yardımcı olur. Grohe spiralli mutfak bataryası, estetik tasarımı, kaliteli materyal özelliği ile dikkat çeker. Sessiz su akışı, fonksiyonel çalışma sistemleri ile sıklıkla tercih edilir. Grohe mutfak bataryası fiyatları tasarımların boyutları, modelleri ve marka kalitesine göre değişiklik gösterebilir.

Kullanım amaçlarına ve alan büyüklüklerine uygun üretilen Grohe mutfak bataryası modelleri şık tasarımı, konforlu yapısıyla beğeni kazanır. Montajlama işlemlerini hızlı ve pratik şekilde gerçekleştirebileceğiniz oldukça kullanışlı seçeneklerdir. 360 derece hareket eksenine sahip spiral bağlantı hortumları pratik, emniyetli kullanım sağlar. Suyu izole eden kurşun ve nikel içermeyen son derece kaliteli seçenektir. Grohe mutfak bataryası seçenekleri pişirme alanlarınızda konforlu temizlik sağlarken işlerinizi pratik ve konforlu bir şekilde tamamlamanıza imkan tanır.

Hızlı, pratik montaj sistemiyle öne çıkan Grohe mutfak bataryası tasarımları pişirme alanlarınızda konforlu temizlik sağlar. Malzemeleri kalitesi, ideal boyutları mekana konforlu ve şık görünüm katar. İşlerinizi kolaylaştıran ve ihtiyaçlarınızı karşılayabilen son derece kullanışlı seçeneklerdir. Minimalist, şık dekorasyon sevenlerin tercihi olan Grohe mutfak bataryası modellerini Koçtaş üzerinden inceleyebilirsiniz.

Fonksiyonel Tasarımıyla Grohe Mutfak Bataryası Çeşitleri

Estetik tasarımı, kaliteli yapısıyla uzun ömürlü kullanım avantajı sağlayan Grohe mutfak bataryası modelleri etkili hareket imkânı sağlar. Çizilmelere karşı dayanıklılık gösteren son derece kaliteli modellerdir. Ürün boyutu, malzeme kalitesi ve farklı çalışma fonksiyonlarıyla tercih edilen ürünleri enerjiden tasarruf ettirir. Ev ya da ofislerde sıklıkla tercih edilen tasarımlar arıtma fotosel özelliği ya da kaplama materyali göz önünde bulundurularak özel olarak dizayn edilir. Tasarım şıklığıyla göz dolduran kullanışlı Grohe mutfak bataryası modelleri pratik kullanım için de idealdir. Dayanıklı yapısıyla uzun yıllar ilk günkü kalitesini koruyan, ihtiyacınıza yönelik modellerden bazıları şunlardır:

  • Grohe arıtmalı mutfak bataryası modern tasarımı, kaliteli yapısıyla dikkat çeker. Su tasarrufu sağlayan modeller kullanıcıların vazgeçilmezlerinden biridir.
  • Grohe Minta mutfak bataryası kullanıcıların işlerini kolaylaştıran, endüstriyel tarzıyla dikkat çeken oldukça pratik bir seçenektir. Kolayca monte edilerek rahat kullanım da sağlar. Farklı renk ve model seçenekleri ile ön plana çıkan tasarımlar mekana dekoratif şıklık da katar.
  • Grohe siyah mutfak bataryası estetik tasarımı, kaliteli yapısıyla da ön plana çıkar. Ergonomik ve son derece kullanışlı bir seçenektir. Lavabo çevresinde hareket ederek yıkama ve durulama işlemlerinin kolaylıkla yapılmasına yardımcı olur. Eşyaların pratik, hızlı şekilde temizlenmesini sağlayan oldukça kullanışlı tasarımdır.

Alışveriş tutkunlarının vazgeçilmezi olan Koçtaş, her tarza ve bütçeye hitap eden tasarımlarıyla konforlu bir alışveriş deneyimi sunar. Kullanıcı dostu ürünleri kategorilere göre filtreleyerek indirimleri kolayca takip edebilir, beğendiğiniz modelleri favorilerinize ekleyebilirsiniz. Özel günlerdeki Koçtaş fırsatları ve sürprizlerle dolu etkinlikler stilinizi keşfederek trendleri yakalamanıza fırsat verir. Kullanıcı yorum, paylaşım ve ürünleri inceleyerek alışveriş deneyiminizi keyifli bir hale getirebilirsiniz. Sürdürülebilirlik ve toplumsal sorumluluk alanlarında da aktif rol üstlenen Koçtaş, çevresel etkileri azaltarak toplumsal projeleri destekler. Topluma katkı sağlayan, daha iyi bir dünya için toplumsal sorumluluk bilinci taşıyan firma, moda ve alışveriş tutkunlarını bir araya getirir. Koçtaş’ta tüm ürün modellerini inceleyebilir; seçenekler arasından beğendiğiniz ürünleri sipariş edebilirsiniz.

Grohe Mutfak Bataryası ile İlgili Sıkça Sorulan Sorular

Grohe mutfak bataryası neden ses yapar?

Grohe mutfak bataryası çeşitlerinin ses yapma nedenleri çeşitli faktörlere göre değişir. Yüksek su basıncıına sahip tesisat sistemi suyun borulardan hızlı geçişi sırasında ses çıkarır. Batarya içerisinde biriken su kireçlenmesi ya da tortu suyun geçeceği alanı daraltarak engelleyebilir. Bu gibi durumlar bataryada sese neden olabilir. Bataryanın montajı aşamasında ya da sonrasında oluşan bağlantı sorunları, sızıntı ya da gevşeklik gibi durumlar suyun borulardan geçerken ses çıkarmasına neden olabilir. Su tesisatında hava birikmesi batarya içindeki parçalarını arızası gibi durumlarda seslerin çıkmasında etkilidir.

Grohe mutfak bataryası neden damlar?

Grohe mutfak bataryasının iç mekanizmasında yer alan contaların hasar görmesi ve aşınması gibi durumlar suyun kapanmasını engelleyerek su damlamasına neden olabilir. Kireçlenme, tortu gibi malzemeler batarya içindeki mekanizmanın çalışmasını engeller ve su damlaması meydana gelir. Aşırı yüksek su basıncına sahip tesisat sistemi, bataryanın iç mekanizmasında yer alan parçaların arızalanması, bataryanın montajı sırasında oluşan hatalar, bağlantı sorunları sızdırma ve damlama sorunlarına neden olabilir.

Grohe mutfak bataryası montajı nasıl yapılır?

Grohe mutfak bataryasının montajı için öncelikle suyun ana vanası kapatılmalıdır. Lavabo altına bir havlu ya da kova yerleştirilerek suyun damlaması ve sıçramaları önlenebilir. Eski bataryayı sökmek için somun, bağlantı boruları anahtar ya da pense ile gevşetilmelidir. Batarya lavabodan çıkarılarak bağlantı noktaları temizlenmelidir. Montaj kılavuzu dikkatlice okunduktan sonra yeni batarya hazırlanmalıdır. Bağlantı hortumları, batarya gövdesi, conta ve somunlar hazır hale getirilmelidir. Yeni batarya lavabo deliğine yerleştirilerek bağlantı hortumları kurulmalıdır. Bağlantı, sızıntı kontrolünün yanı sıra batarya testi yapılarak bağlantı noktaları kontrol edilmelidir.

En Çok Satan Grohe Mutfak Bataryaları Hangileri?

Koçtaş Grohe Mutfak Bataryaları kategorisinden en çok satan 5 ürün;

  1. Mutfak Bataryası 360 Derece Oynar Başlıklı Eviye Bataryası 5 Yıl Garantili Mutfak Musluğu
  2. Get Spiralli Eviye Bataryası 31484001
  3. Dalia Eviye Bataryası 102118143
  4. Mutfak Musluğu Evye Bataryası Mutfak Bataryası 5 Yıl Garantili
  5. Niobe Eviye Bataryası 102118098
Daha fazla göster
79 Ürün Listeleniyor
Filtrele
Göster: 3'lü 5'li
Sıralama:
Aradığın ürünü
birlikte bulalım